ungbold.dk
Don't Miss

Combi Liga Cup U12 – B93 viste klasse

I weekenden har der været godt gang i Fredericia, hvor der afholdes et combi-stævne for a og b niveau U12 – ganske imponerende med 48 tilmeldte hold. Første dag spillede man udendørs og anden dag indendørs. Vinderen af udendørs og indendørs mødtes i finalen på en 8-mandsbane indenfor.

Stævnet var fint besat, dog uden de fem bedste hold i DK. B93 var derfor på papiret det bedste hold. Stævnet er kendt for at være godt organiseret og en stor oplevelse for de hold og spillere, der er med. Arrangørerne giver den gas! Masser af fodbold og fællesskab, når det er bedst. En rigtig god mulighed for opstart efter juleferien.

Førstedagen sluttede med en finale mellem favoritterne fra B93 og et stærkt Greve-hold. B93 vandt fortjent 4-0. B93 satte kun et enkelt point til på dagen og havde en målscore på 15-1.

På andendagen, hvor der gang i indendørsspillet vidste Stensballe sig overraskende stærkest. De vandt 3-1 i finalen over SUB Sønderborg.

Den store finale stod således mellem B93, som vandt udendørs, og Stensballe, som vandt indendørs. Kampen endte med en 2-0 sejr til B93. Dermed endte favoritterne fra B93 med at vinde og leve op til favoritværdigheden. Godt gået.

2 Comments

 1. Tommy

  januar 19, 2019 at 1:30 pm

  Hvem er de 5 bedste hold? I skriver…: Stævnet var fint besat, dog uden de fem bedste hold i DK.

  • Ungbold.dk

   januar 19, 2019 at 7:07 pm

   Hej Tommy

   Det er vores vurdering, at følgende klubber er stærkest pt. på årgang 2007:
   OB
   FCK
   FCN
   Brøndby
   Lyngby

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *