Interview med Oscar Fraulo – U17 elitespiller i FCM

Ungbold.dk har været en tur i Ikast, hvor vi har besøgt Oscar Frualo. Oscar er født i december 2003 og spiller som førsteårs-U17 på FC Midtjyllands U17-hold.

Trods sine kun 15 år har Oscar gjort sig særligt bemærket og ikke bare i Danmark, men også internationalt. Oscar er på vej mod U16-landsholdet og har været til prøvetræning i Ajax i efteråret, og skal afsted igen til foråret. En af spiller, som er en af sin årgangs aller mest talentfulde.

Men det er ekstremt hårdt arbejde og giver visse afsavn at være på toppen. Fx Oscar flyttede fra Odense og sin familie som 12-årig til FC Midtjylland, hvilket kun har kunne lade sig gøre med opbakning fra en stærk og dedikeret familie, og trygge og faste rammer hos FC Midtjylland.

Hør mere fra Oscar i interviewet, om hvordan det er at være elitespiller i FC Midtjylland.

Ungbold.dk kan afsløre, at vi er imponeret over den unge mands modenhed og viljestyrke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *