ungbold.dk
Don't Miss

Brøndby Masterclass har startet foråret stærkt

Brøndby Masterclass har startet sæsonen godt Der har igennem længere tid været talt en del om Alexander Zornigers manglende tiltro til spillere fra Brøndby Masterclass, men til DBU’s Fodboldens Kongres var Ebbe Sand klar i spyttet, da han udtalte, at Masterclass udvikler gode spillere, og der skal satses endnu mere på egne talenter.

Herudover er det kommet frem, at Brøndby fra sommer vil tilføje markant flere penge til talentudviklingen, end de gør i dag. Men er tale guld og kan tillid kan flytte bjerge?

Ungbold.dk har set lidt nærmere på, hvordan de unge Masterclass-hold er kommet i gang med sæsonen. Hvis man kan sidestille gode resultater i ungdomsfodbold med udviklingen af gode spillere, så kan det konstateres, at Brøndby er på vej i den helt rigtige retning, og Ebbe Sand har ret.

Efter de første kampe i både U13, U14 og U15-rækken har alle årgange lutter sejre, og de har også slået nogle af de hold, som de formentlig kommer til at konkurrere med i toppen. Derudover har U15 holdet i sidste uge kvalificeret sig til pokalfinalen med en sejr over FCN.

U16 og U17 har også vundet deres første kamp, mens U19 har tabt deres første opgør. I alt giver det 9 turneringssejre ud af 10 mulige. Ganske imponerende og en fantastisk start på sæsonen. Det bliver spændende at følge om udviklingen fortsætter, og om de unge Brøndby-drenge kan holde fast i det de gode resultater, så vi ser dem på superligaholdet en dag.  

På nenstående link kan I læse mere om weekendens kampe for de unge Brøndby-drenge: https://brondby.com/nyhed/2019/03/25/masterclass-overblik-et-hattrick-fra-masterclass

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *