DBU har nu fordelt stjerner til klubberne

De to sjællandske klubber FC København og FC Nordsjælland topper med 4,5 stjerner listen over indrangering i introduktionen af et nyt licenssystem for ungdom, herrer. Stjernerne uddeles på baggrund af både en samlet score og minimumskrav. Der lægges i bedømmelsen vægt på både klubbens succes med at producere talenter og investeringen i de organisatoriske rammer.I alt 40 klubber er blevet indrangeret ud fra det nye system, og i listen nedenfor ses den nye indrangering for sæsonen 2019/2020.

I alt 40 klubber er blevet indrangeret ud fra det nye system, og i listen nedenfor ses den nye indrangering for sæsonen 2019/2020.

Indrangeringen er ikke kun et værktøj i klubbernes arbejde med at optimere talentudviklingen, men danner ligeledes baggrund for, hvorvidt deres U17- og U19-hold placeres i hhv. U17/U19 Ligaen, Divisionen eller under Lokalunionernes rækker.

Kilde DBU

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *