Seneste nyt fra de største klubber

Ungbold.dk har været på en rundtur til de største klubber og samlet op på de seneste nyheder fra ugens løb. Vi kan afsløre, at der i løbet af ugen, har været mest fokus på DBU’s stjernevurdering.

OB
OB’ blot 16-årige Daniel Obbekær fik i forrige weekend debut for Superligaen. Med sine 16 år og 286 dage er Obbekær den 9. yngste spiller nogen sinde i Superligaen. Den yngste er fortsat Kenneth Zohore – FCK.

https://www.ob.dk/nyhedsarkiv/obbekjaer-blev-obs-naestyngste-debutant/

Herudover er Tekniks Chef Tonny Hermansen stolt over OB’s 5. plads i DBU’s stjernevurdering.
https://www.ob.dk/nyhedsarkiv/jeg-er-rigtig-glad-og-stolt/

SønderjyskE
I Haderslev er de meget positive over deres stjernevurdering, som gør dem til det 3. bedst i Jylland og nr. 8 i Danmark. Læs interview med Talentchef Karsten Andersen.

https://www.hfk-haderslev.dk/klub/haderslev-fodbold-klub–2/nyheder/5105

Esbjerg
I Esbjerg er der også glæde over deres stjernevurdering. Ungdomselitechef Niels Erik Søndergaard hæfter sig ved, at halvdelen af truppen i superligaen er fra eget akademi, og 3-6 af spillerne fra startopstillingen er fra akademiet.

https://www.efb.dk/esbjerg-fb-blandt-de-bedste-talentudviklere/

Vejle
Også i Vejle er der tilfredshed med deres stjernevurdering. Steen Thychosen der er Sportschef i Vejle udtaler: ”Det er fuldtidstrænerne, deltidstrænerne, de ulønnede trænere, holdlederne, spillerne og forældrene, der er med til at gøre vores talent-set-up til et af de 13 bedste i Danmark.

https://vejle-boldklub.dk/stolt-talentchef-vi-talentudvikler-med-de-bedste-i-danmark/

AaB
AaB’s U19 vandt 2-1 over Esbjerg i tirsdags og sikrede sig dermed en foreløbig 1. plads i U19 – Ligaen, der ellers er domineret af FC Midtjylland. Læs kampreferat.
https://aabsport.dk/nyheder/2019/april/sejr-sender-aab-paa-foerstepladsen-i-u19-ligaen/

Randers
I Randers er de stolte over, at de igen er blandt de bedste udviklingsklubber. Sidste år mistede de deres A-licens, hvilket betød, at Randers ungdom ikke kunne spille de bedste U17 og U19 rækker. Men med tre stjerne er de tilbage.

https://www.randersfc.dk/randersfc-tilbage-i-det-fine-ungdomsselskab/

FCK
FCK har lagt mål op fra sidste weekend U17 og U19 kampe mod AGF.

Brøndby
I Brøndby er Ebbe Sand også glad for stjernevurderingen, men at fokus er på, at Masterclass skal løftes og gøres endnu bedre.

https://brondby.com/nyhed/2019/04/30/broendby-if-blandt-landets-bedste-talentudviklere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *