U17: Esbjerg skriver to nye kontrakter

Esbjerg har for tiden godt gang i papir og kuglepind, da den seneste tid er blevet skrevet en del ungdomskontrakter. Når er turen kommet til 15 årige Oliver Svendsen og 16 årige Marcus Hansen – begge spiller på U17-holdet.

Oliver Svendsen

Marcus Hansen

Esbjerg udtaler:

Strategien med at fastholde de største talenter i Esbjerg fB fortsætter for at sikre et konkurrencedygtigt hold med lokalt islæt til fremtiden, og senest er to talentfulde spillere fra U17-holdet kommet på længerevarende ungdomskontrakter i form af 15-årige Oliver Svendsen og 16-årige Marcus Hansen.

Oliver Svendsen stammer fra Hvide Sande og har tidligere spillet i fodboldklubben BK Klitten, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde. Han har været i EfB i to et halvt år, og har taget store skridt i sin udvikling, og det er på den baggrund, at der nu er lavet en tre-årig ungdomskontrakt, fortæller ungdomselitechef Niels Erik Søndergård.

– Vi ser et stort potentiale i Oliver, som trods sin unge alder, allerede gør det godt på vores U17-hold. Han er en rigtig dygtig højreback, som har sine kompetencer i det fremadrettede spil uden, at det går udover de defensive pligter. Som type passer han rigtig godt ind i den spillestil, vi har i EfB, så vi er glade for at have lavet en længerevarende aftale, der giver begge parter ro til at fokusere og udvikle yderligere, siger han.

Efter sommerferien flytter Oliver Svendsen ind på Sportscollege Esbjerg, ligesom han starter i 9. klasse på Vitaskolen Bohr sideløbende med fodboldgerningen i EfB.

Kilde: Esbjerg fB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *