Seneste nyt – op i A-truppen, hjem til Aarhus, og succes i Holland

Ungbold.dk bringer her nogle som men gode nyheder fra klubberne:

Vejle Boldklub har rykket U19-talentet Lundrim Hetemi op i A-truppen med en to-årig aftale i hånden. Det er anden spiller fra årgang 2000, som kommer igennem systemet. Tidligere på året rykkede Vejle Thais Damgaard Nielsen samme vej.

Vejles tekniske chef Jacob Kryger udtaler:

Det er meget glædeligt, at vi kan rykke Lundrim Hetemi op i A-truppen som den anden spiller fra årgangen. Lundrim har arbejdet hårdt og målrettet på at få chancen. Der kommer en spiller op, som allerede har trænet regelmæssigt med A-truppen i en lang periode. Vi har set ham matchet mod spillere, som han nu skal konkurrere imod. Vi har en forventning om, at han i løbet af de kommende måneder byder sig til i konkurrencen om spilletid.

– Lundrim er en stærk central midtbanespiller, der vil være et godt supplement til vores øvrige midtbanespillere. Vi tror på potentialet i ham og glæder os til i samarbejde med ham at udvikle hans kompetencer, så han på sigt kan gøre sig gældende. Med Thais og Lundrim i A-truppen øger vi antallet af egenudviklede spillere og følger dermed vores strategi om, hvordan vi ønsker truppen sammensat.

Billedresultat for lundrim Hetemi

AGF’s U17-trup kan se frem til at få en tilføjelse i sommerpausen i skikkelse af en tidligere AGF’er. For efter en periode i Silkeborg IF vender 15-årige Mathias Sauer nu hjem til Aarhus og til AGF.

Fra TRIF i Rønde til AGF, så til Silkeborg IF og nu igen AGF. Selv om han kun er 15 år har Mathias Sauer allerede prøvet en del i sit unge fodboldliv.

Nu vender den offensive midtbanespiller hjem til Aarhus, hvor han tiltræder på en treårig ungdomskontrakt og slutter sig til U17-truppen efter sommerferien.

– Jeg er utrolig glad, stolt og spændt, og glæder mig bare til at fortsætte min udvikling i en stor klub som AGF, hvor jeg håber, at jeg kommer til at bidrage med mange assists og mål, siger Mathias Sauer, der i AGF genforenes med sin bror Nikolaj Sauer, som også netop er vendt hjem fra en periode i Silkeborg IF og nu spiller på AGF’s U19 hold. 

– Jeg havde flere muligheder, men valget er faldet på AGF, da jeg havde en stor lyst til at spille i Aarhus, hvor jeg også skal gå i skole. Og så ser jeg også frem til at træne og udvikle mig under Dennis Ramonn, lyder det fra Matias Sauer om hans kommende træner.

Og glæden er gensidig hos AGF’s U17-træner, Dennis Ramonn Olsen.
– Jeg er meget glad for, at vi nu kan tilknytte Mathias. Han er en dygtig, kreativ, offensiv spiller, som får produkt på sine ting. Han bidrager med mål og assists, og agerer bindeled mellem midtbanen og angrebet. Ja, generelt er han bare en rigtig dygtig fodboldspiller, fortæller ungdomstræneren.

Mathias Sauer har primært huseret på højrekanten i SIF, men Ramonn ser flere perspektiver i den teknisk stærke midtbanemand.

– Han er et offensivt, venstrebenet omdrejningspunkt, og jeg tror, at han på sigt kan udvikle sig til en centralt placeret offensiv profil, siger U17-træneren der glæder sig til at få en lidt anderledes spiller i truppen:

– Det er godt at have forskellige typer i en trup og spillere med forskellige spidskompetencer – og her bliver Mathias en flot tilføjelse til vores U17 trup. Så alt i alt, så tror jeg, at det er et godt match mellem os og Mathias. Vi glæder os i hvert fald rigtigt meget til at se ham i den hvide trøje igen, forklarer Dennis Ramonn. 

AGF U17-hold spiller sæsonens sidste kamp på lørdag mod Lyngby. Herefter starter forberedelserne frem mod efterårets kampe, hvor Mathias Sauer altså bliver en tilføjelse til truppen. 

P1010005 (2)

Randers U15 har været en tur i Holland til stævne samt spillet et par træningskampe. Randers klarede det flot og nåede finalen, men her blev det et knebent nederlag. Joachim Møller Jensen, cheftræner U15 beretter her om kampene:

Puljekamp 1: Randers Freja FC – Go Ahead Eagles 0-0
En kamp der blev domineret stort de første 20 minutter af kampen, hvor vi brænder tre store muligheder. De kommer til en fin mulighed til sidst i kampen fra en meget hurtigt kantspiller, som Jeppe dog tog sig flot af.
En kamp der målt på præstationen skulle have kastet en sejr af sig.

Puljekamp 2: Randers Freja FC – VVV Venlo 2-0
En kamp hvor vi leverer godt og skaber det, der skal til chancemæssigt for at vinde kampen. Dion bragte os foran i kampen, inden Jacob F. fik doblet føringen efter 20 minutter. Inden vi kom på 2-0 fik Magnus L. også scoret, men målet blev underkendt for offside. Defensiven var i god kontrol, især bagkæden var stærkt spillende og fik afvist det der kom.

Puljekamp 3: Randers Freja FC – ADO Den Haag 1-0
For at gå videre fra puljen skulle vi bruge minimum et point. Hvis Venlo slog G.A.E. og vi tabte, ville vi være ude. Det blev en kamp med rigtig mange dueller, og i perioder var den på vej til at blive en lille smule ond.
Det var to hold, der virkelig gik til stålet, og der var mange små frispark og spilstop generelt. Omer skaffede os straffespark efter 16 minutter på en flot aktion. Dion sparkede sikkert straffesparket i mål. Sejren betød, at vi sluttede som 1er i puljen og dermed var klar til semifinalen.

Semifinale: Randers Freja FC – PEC Zwolle 1-0
En kamp der blev spillet i noget lavere tempo end de første tre kampe. Zwolle var et teknisk og pasningssikkert mandskab, der var dygtige til at finde gode positioner og få den spillet godt rundt.
De formåede aldrig rigtig at true vores mål, på nær af en enkelt gang hvor Mike hev en flot redning frem. Mads E. afgjorde kampen til vores fordel på et flot sparket direkte frispark. Sejren betød at vi kvalificerede os til finalen.

Finale: Randers Freja FC – Den Bosch 0-1
Finalen blev aldrig den store spillemæssige oplevelse set med Randers-briller. Den Bosch havde stor fart i holdet og spillede generelt meget klogt på bolden, men var også lidt afventende i perioder. De får scoret i en situation, hvor en clearing i vores bagkæde kiksede.
Herfra trykker vi lidt på, men udover en stor mulighed til Magnus L fik vi ikke skabt nok, og alt i alt var det fortjent nok at de vandt kampen.

Turen har alt i alt været udbytterig. Vi har fået aktiveret hele truppen med minutter til alle mand, og ikke mindst har turen rent socialt bragt os endnu tættere på hinanden som gruppe. Nu glæder vi os til en spændende afslutning på sæsonen, hvor de sidste turneringskampe skal spilles, inden sommerferien stille og roligt kommer tættere og tættere på, slutter cheftræner Joachim Møller Jensen

Kilder: Vejle-boldklub.dk, agf.dk, randersfc.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *