EfB: fem ungdomsspillere fra akademiet skal træne med S-truppen

Esbjerg fik bronze i år i Superligaen, men klubben har ikke glemt, at der skal udvikles flere spillere til de kommende sæsoner. En på 16 og fire på 17 år, skal starte op med at træne med de aller bedste.

Der er tale om de to 17-årige offensivspillere Mads Zaar og Marcus Hansen, den 16-årige centrale midtbanespiller Andreas Lausen samt de to backer Patrick Tjørnelund og Denis Catovic, begge 17 år.

A+- og assistenttræner Lars Vind glæder sig sammen med resten af trænerteamet til at følge de unge talenter i de kommende uger.

– Alle fem spillere fra EfB Akademi ser vi et stort potentiale i, og de har hver især nogle spidskompetencer, som vi håber og tror på med tiden kan bringes i spil på Superliga-holdet, men i første omgang handler det om, at de skal suge erfaring til sig gennem træningerne.

– De har alle taget store skridt i den rigtige retning i de seneste måneder, og får nu muligheden for at blive matchet på højeste niveau i opstartsfasen. Det er meget lærerigt for drengene, da de på egen krop kommer til at mærke, hvad der kræves for at nå toppen i dansk fodbold, og det kan de bruge fremadrettet til yderligere udvikling, fortæller han.

Kilde efb.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *