Jeff får fem år i FCM, men tager først til Brentford

FC Midtjylland har uden tvivl en af landets mest talentfulde forsvarsspillere i Japhet Sery Larsen – også kaldet Jeff i daglig tale. Han er en stor leder og har en stor andel i FCM U19 succes. Ungbold.dk tør godt forudsige, at den unge mand engang i fremtiden får debut på A-landsholdet. Jeff kommer oprindeligt fra København – B93, men tog i en ung alder til midtjydernes akademi.

Jeff har netop underskrevet en femårig forlængelse med FC Midtjylland, men det første år skal bruges i Brentford FC. Jeff udtaler:

– Lige siden min entré på akademiet har jeg drømt om og arbejdet i retning af den kontrakt, jeg netop har underskrevet. Jeg er selvfølgelig glad, og jeg anser kontrakten for at være et stort skulderklap. For mig er det positivt, at jeg skal til Brentford FC, som jeg har hørt meget godt om, og jeg glæder mig til at udvikle mig yderligere fodboldmæssigt i et stort fodboldland som England.

Også uden for fodboldbanen ser han frem til mødet med en stor by som London, og der venter ligeledes nye udfordringer i forhold til det praktiske, når han flytter ind i et hus sammen med en af de andre unge spillere hos Brentford FC.

– Med al respekt for Ikast bliver det selvfølgelig anderledes og spændende at bo i London, siger Jeff med et skævt smil.

FC Midtjyllands sportschef Svend Graversen omtaler Jeff som en karismatisk forsvarsspiller med store lederegenskaber, og han roser den kommende Brentford FC-spiller for en nærmest eksplosiv udvikling i de seneste måneder.

– Jeff har virkelig lagt på, og for eksempel var han i Youth League en af vores bærende kræfter med sit store forsvarshjerte, siger Svend Graversen. og fortsætter:

– I forhold til Jeff karriereplan har vi med udlejningen til Brentford FC fundet et perfekt set up, hvor han kommer ind i et andet udviklingsmiljø end det vanlige, og Jeff kan se frem til at spille kampe på et højt niveau, siger FC Midtjyllands sportschef, som også ser frem til, at Jeff udfordres på fysikken og omgangen med bolden.

– Det bliver også godt for ham at få andre øjne på sig selv som menneske og spiller, så på alle måder er det en perfekt case for en ung spiller med et enormt potentiale, siger Svend Graversen om en spiller, som allerede står noteret for 23 ungdomslandskampe for Danmark.

Kilde FCM.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *